Osteopathie

Bezoek onze praktijk in Enschede voor een osteopathie behandeling. De bekendheid van osteopathie neemt de laatste jaren sterk toe, mede door de effectiviteit van de behandeling. Osteopathie is geschikt voor volwassenen, kinderen, zwangere vrouwen, ouders met baby’s en sporters met uiteenlopende klachten.

Osteopathie behandelt problemen in beweeglijkheid van het hele lichaam door te voelen en daarbij te zoeken naar de oorzaak van uw klacht. Ook wordt er advies op maat gegeven omtrent leefstijl. Osteopathie richt zich niet alleen op klachten als pijn en een verminderde functie in het bewegingsapparaat, maar ook op problemen van de organen van de buik, hoofdpijn of vermoeidheid. Er wordt gekeken of er samenhang of er een samenhang bestaat indien er meerdere klachten voorkomen. Samen werken aan herstel - soms met behulp van andere disciplines - voegt vaak iets toe voor u als cliënt, waarbij de osteopaat veelal de taak heeft om de voorwaarden te creëren en te stimuleren waardoor u weer goed kunt functioneren.

Ewald Hams is binnen de praktijk in Enschede gespecialiseerd in osteopathie en osteopathie bij baby’s, kinderen en zwangere vrouwen.

Osteopathie Ewald Hams

Vragen over deze behandeling?