Wij sponsoren het Homeride 2018 team 4Water Oirschot!

op vrijdag 11 mei 2018

Wederom zijn wij trotse sponsor van het Homeride team 4water Oirschot! Zij gaan op de fiets de afstand tussen ernstig zieke kinderen en hun ouders verkleinen. Elk jaar organiseert HomeRide een fietsestafette van 500 km in 24 uur om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Het is voor het 4water team inmiddels de zesde keer dat zij mee fietsen om dit prachtige doel te steunen.

De voorbereidingen van team 4Water Oirschot zijn al in volle gang. Dit weekend komen zij (net als vorig jaar) trainen in Twente. Op uitnodiging van de praktijk zal het team wederom  door de meest prachtige plekjes van Twente fietsen. Vorig jaar hebben zij enorm genoten van het heerlijke weer en de schitterende omgeving, hopelijk nu weer!  

Het weekend van 23 en 24 juni zal 4Water op de fiets stappen om geld in te zamelen voor het Ronald McDonald Kinderfonds tijdens de fietsestafette van HomeRide.

Wilt u net als Fysiotherapie Emmastraat het 4Water team sponsoren tijdens de Homeride 2017 voor het Ronald McDonald Kinderfonds? 
Dit kan! Doneer op: NL07 RABO 0180 537 881 t.n.v. 4WATER

Wilt u meer informatie over het team 4water? http://www.4water.biz/

Benieuwd naar de fietsestafette van HomeRide? https://www.homeride.nl/nl

 

Homeride team 4water Oirschot